onsdag 12 januari 2011

Palin och den kollektiva skulden.


”Monstruösa, kriminella handlingar är unika fall, de börjar och slutar med den som utför dem – och är inte en kollektiv skuld för samhällets invånare,.” Detta är inte ett citat från en så kallad kultur relativiserande islamkramare från vänster, utan från islamofoba republikanska politikern Sarah Palin, .läs artikel från DN här. Citatet är en del av ett videomeddelande från Palin, angående den karta över "oönskade politiker" med kikarsikten som markörer, som hon hade lagt ut på sin facebook sida, och som sade sig ha inspirerat Jared Loughner till vansinnesdådet i Arizona den 9 januari.

Tänk att denna konservative politiker skulle kunna inspirera oss till att inte kollektivisera kriminella handlingar. Jag hoppas verkligen att Sarah Palin lyckas med sin kampanj, för om folk kommer att stirra snett i tunnelbanan om en vit man med rakad skalle kommer in då är jag verkligen illa ute

1 kommentar:

  1. Och Palin har ju helt rätt i att varje individ måste hållas ansvarig för sina handlingar, USA skall ju t ex ny bli allierad med Nordkorea.

    SvaraRadera